Hur kan vi skydda oss mot coronavirus på jobbet?

Kanske oroar du dig för coronavirus på jobbet? Det är enkelt att skydd mot coronavirus. Välj de metoder som fungerar.

Handsprit ger inget skydd mot coronavirus.

influensa

Myten har levt kvar i många år. Därför tog alla handsprit slut. Trots det är vanlig handtvätt en mycket effektivare metod.

Med en handtvål som fungerar som bakteriedödande och som klarar coronavirus har du ett riktigt fint virusskydd. Ingen alkohol behövs. Faktum är att några av våra vanligaste virussorter överlever handsprit.

Det är vanligt att handspriten torkar ut din hy. Spriten tar bort alla naturligt förekommande bakterier. Många virus överlever spriten och nu finns inga bakterier som angriper dem.

Det torkar även ut händerna. Fettet löses upp. Går det långt kan du få svara problem med dina händer på sikt. Är det dessutom en alkogel så lägger den på ett lager kemiskt ämne på huden varje gång.

Den katjoniska handspriten är mycket mildare mot din hy.

Köp en bakteriedödande tvål, det fungerar lika bra. En antiseptisk tvål, som tex. Smittstopp handtvål, är mycket viktig oavsett om du vill undvika smitta av Corona eller något annat.

Använd en bakteriedödande tvål

Handhygien är viktigt, särskilt i dessa tider. Det spelar ju ingen roll om du är noga när alla andra slarvar. Nu måste vi ta sjukdomen på allvar.

Ställ gärna ut behållare med bakteriedödande tvål. antibakteriell Prata med din närmaste chef om hur ni ska göra.

Prova antibakteriell spray för ytdesinfektion

Nu måste alla se till att man har ett bra skydd mot coronavirus. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. På din arbetsplats måste du vara vaksam, alla är kanske inte lika noga som du.

Med en bra antibakteriell spray kan du ta hand om handtag, datormus, bord och andra ytor som du och andra på arbetsplatsen kommer i kontakt med. Det här är enkelt att göra och folk kommer antagligen att uppskatta att du gör denna insats. Använd den bakteriedödande sprayen där folk tar på saker.

Köp gärna antibakteriell handdesinfektion som sprayflaska. Då är du skyddad. Produkten har en bevisad effekt mot coronavirus.