Bolaget som har kapacitet att leverera handdesinfektion i Sverige syns inte i sökmotorerna

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Lika svårt är det att få tag i produkter som biocider och glycerin. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
En av företagens riktiga storsäljare har varit C-vitamin som pulver.

Syns inte alls i sökmotorerna. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

handdesinfektion

Problemet är att apoteken och företagen inte har något att leverera. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Det dödar inte smittan.

Konsumenter som vill ha alkoholfri handdesinfektion hittar inget att beställa. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. För tillfället kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Om man använder handsprit ofta så kan man få problem med huden, det belastar också vården på sikt. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Samtidigt som allt-fraktfritt.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Du kan exempelvis köpa ytdesinfektion. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

Företaget desinfektionsfabriken.com har rengöringsmedel för alla behov.com. Alla kan beställa där men det är en egentligen en butik för företag.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Städbolag är de mest återkommande kunderna.

Man kan köpa flera sorter med olika pris.

Gert Strand AB är företaget bakom produkterna. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. De säljer sprayer också.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. De koncentrat som tidigare såldes på fat säljs nu i literförpackningar.

Försäljningen av flaskor och pumpar stängdes ner så dessa används nu till egna desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

Om många skulle beställa samtidigt kan varorna ta slut. Om du köper desinfektionskoncentrat och häller det i tomflaskor som du har hemma så slipper du köpa nya flaskor. Vissa kan spara upp till 70 % med ett sådant koncept.

Företaget tar ständigt fram nya produkter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. klorhexidin Fylls med desinfektionsvätska och sedan lägger man visir, skyddsglasögon och utrustning i bad minst 5 minuter.

Man har tagit fram en ny spray. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.Flera hittar till vår butik nu säger Gert Strand.

Från sökmotorerna kommer ingenting, enda sättet att hitta dem där är att söka på ordet Smittstopp.