Ett nytt svenskt specialföretag har öppnat upp och säljer desinfektionsmedel

Desinfektionsfabriken.com har fulla lager med omgående leverans.

Bolaget levererar till många andra företag i livsmedelsindustrin.

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Det gäller även biocider och glycerin. Priset skjuter i höjden.

Företaget desinfektionsfabriken.com levererar desinfektionsmedel till alla som behöver. Företaget säljer även C-vitamin som pulver.

Affären drivs av välkända Gert Strand AB som har sålt desinfektionsmedel sedan 2008.

Man säljer bara produkter av högsta kvalitet. Vanligvis är desinfektionsmedel en eller ett par biocider som är utspädda med vatten.

handsprit

Hos oss är det annorlunda. Vanliga desinfektionsmedel slarvar med användningen av biociden.

Företaget har utvecklat en unik Smutsknäckare som tar död på det mesta i bakterieväg.
Vi har inte snålat med tensid i våra produkter. Ett perfekt resultat varje gång.

På så sätt kan biociden göra det som den är till för.

Alla preparaten är dessutom katjoniska, dvs. positivt laddade. Några av våra vanligaste bakterier har en negativ laddning.

Medlet är snällt mot huden samtidigt som det dödar bakterier.

Hudvänlig återfuktande handdesinfektion som är skonsam mot händerna vid långvarig användning. Inte handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Du kan till och med få ett sämre skydd.

desinfektionsfabriken.com har handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Nu finns ytdesinfektion i sprayformat. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Företag och vårdinrättningar kan få specialpriser med ett delvis utspätt koncentrat. En flaska som kostar 100 kr normalt kan med koncentrat blandas för 20 kronor.

Ett 5 literskoncentrat räcker mycket länge. Många flaskor blir det. Du räddar miljön med en sådan insats. Produktionen av flaskorna framkallar farliga ämnen som du slipper om du inte bunkrar upp med flaskor.

Nu är det nya tider. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 1-liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Därför kan desinfektionsfabriken leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Nu måste många rengöra visir, då kommer vårt triple action verkande desinfektionsmedel väl till pass. 20 sekunder brukar vara tillräckligt för att få en gynnsam effekt. Köp det gärna som 1-liters koncentrat.

Börja med att späda ut koncentrat med en mängd vatten för att få rätt styrka, sedan kan du använda preparatet på flera olika skyddsutrustningar. Om du hellre vill så kan du köpa ett visirbad.

desinfektionsfabriken.com är startad för att städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.
Köp koncentrat, inte flaskor.

Man rekommenderar varorna på som bästa val på coronaviruset.info.info.