Ska du tala om för andra att de måste ta bort lukt från skor och kläder?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett är en lukt som gör att det luktar på hela avdelningen. Men våra kläder och sportredskap är också känsliga för olika lukter. Men kan du tala om för andra att ta bort lukt eller är det oförskämt?

få

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

Du kan prova dig fram genom att lägga upp det på olika sätt. Men att bara gå fram till någon och be dem att ta bort lukt funkar inte. Om du inte ser upp kan de bli ledsna. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Du kan exempelvis styra samtalet i en viss riktning om skor. Det finns nog ingen som tycker att dålig lukt är bra.

När samtalet väl kommit igång så kan du föra in samtalet på luktstopparen. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Nämn också att samma spray kan få bort röklukt och att den inte skadar kläderna.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Då är det bara att berätta det. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Det finns också kroniska sjukdomar som gör att folk luktar illa och inte vet någon bot. Luktstopparen kan råda bot på det hela. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Tänk på hur du beter dig

Det är viktigt att tänka på andra. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. Ställ fram sprayen i hemmet så är den redo att användas när du behöver den.

Det är viktigt att vara försiktig. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

Ta upp det i enskildhet. spraya bort fotsvett från skor
Man vet ju inte om väggarna har öron. Då behöver ingen skämmas för sin lukt. Du kan ju tänka dig själv.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Tänk på miljön när du städar. Det har stora fördelar.

Det är viktigt att produkterna är säkra för hälsan också. Självklart är den skonsam. Många använder sprayen som deodorant också. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.