grape tonic är ett populärt “groggvirke”

Det är tid för gästerna att anlända och ni har inte alla ingredienser på plats. Du behöver inte hälla i ren vodka. Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Gillar du grape tonic – så kommer du igång med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Ju förr du löser det desto bättre. Vänta inte tills sista dagen.

sodastream

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Gör maskinen redo när festen nalkas. När vännerna kommer så kan du fråga vad de vill ha i groggen. Om någon vill ha grape tonic är det bara att servera det. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Med barn på festen så behövs det andra alternativ

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Det är perfekta barndrinkar.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Om du gör läsk i en Sodastream blir den dessutom nyttigare.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. ÖB och Rusta säljer dem.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Våga experimentera

Genom att experimentera och prova nya smaker blir du mer smaksäker och känner vad som fungerar. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Efter en tid blir du mer smaksäker. Det är förstås också möjligt att fråga andra om råd online.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Du kan även mixa vin. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Om du gör bål har du stor nytta av en läskmaskin. Du kan skapa nya smaker. Färgen fixar du till direkt. gin o tonic grape tonic Bålet kan snabbt fyllas på igen och alla gäster hålls nöjda och glada. På några sekunder har läskmaskinen fyllt på alla glasen igen.

Du kan bygga ett eget sortiment. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Det kan bli fest när som helst. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.