Så snabbt går det att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder kan ju inte tvättas i tvättmaskin. Det är inte alltid tvättmedlet biter och de kan lukta svett oavsett. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Har du provat att använda en luktborttagare? Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Du kan även ge dina skor samma behandling.

Svettluktsdödaren används i första hand till sportkläder. Luktstopparen fungerar också bra. Du kan köpa dem online via allt-fraktfritt.se.

få

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Det finns fler än ett sätt att få bort dålig lukt. Yocoair är ett exempel. Med sprayen så kommer du åt även inuti skor och du behöver inte oroa dig för att skada material som inte klarar av vanlig tvättmaskin.

Du kan ta med sprayen när du reser. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

Hur vet du om det luktar svett?

Du kanske tycker att det är en löjlig fråga, men den är berättigad. Lukter kan vara många till antalet. Om materialet i din sportutrustning och kläder har börjat ruttna så kanske du får bort lukten med en luktstoppande spray men materialet kommer ju inte att repareras av den.

Alla sprayer är inte bra. Det är värt att tänka på. Du vill ju inte skada kläderna. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Om du gör fel när du tvättar måste du bättra dig

Vissa kläder luktar illa ändå. Kläder av syntetiska material är ett exempel. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Kanske tvättar du fel.

Ta reda på om det behövs sköljmedel. äcklig doft dödare
Ju bättre du blir på klädvård desto bättre luktar dina kläder. Så gör du för att få bort svettlukt från kläder.

För andra tillfällen så kan en smart spray vara allt som krävs för att ta bort dålig lukt som stör dig då du ska träna eller då du tar fram finkavajen som du inte använder så flitigt. Du kan använda den direkt. Det kan vara klokt att ha en spray med i bilen för säkerhets skull.