Är det sant att handdesinfektionsmedel hjälper mot coronavirus?

Det är inte konstigt att vi är rädda just nu. Många har personer som tillhör riskgrupper i sin bekantskapskrets. Det är anledning nog till att använda bra handdesinfektionsmedel som skyddar både dig och de som finns i din närhet.

Använd bra handdesinfektion

Tänk på att du kan smitta även om du själv är symtomfri. Det är inte säkert att alla coronasmittade får coronasymtom.

Oftast är det svårt att säga vem som för smittan vidare. Då måste vi vara extra noggrann med handdesinfektion. Användandet av handdesinfektionsmedel kan skydda andra.

HANDDESINFEKTIONSMEDEL kan användas i kök och badrum!

Myten om handsprit lever kvar. Det är känt att handspriten inte dödar alla virus. Handsprit är ingen match mot ett influensavirus. Vattenbaserad handdesinfektion kan vara ett mycket bättre alternativ.

Finns det en antiseptisk tvål i ditt kök? Tvålen är viktig. Den antibakteriella tvålen gör nytta överallt där du tvättar dina händer.

rengöringsspray

Du behöver inte handsprit. sterilisering Det är inget problem att det är slut. En bra tvål fungerar lika bra mot bakterier.

En vattenbaserad handdesinfektion är lika effektiv som andra alternativ då den dödar alla virus.

Ett starkt medel är inte nödvändigtvis bra mot coronavirus

Coronavirus kanske överlever ändå. Du kan få torra händer. Var särskilt uppmärksam på om du spritar ofta. Handskar kan erbjuda ett bättre virusskydd.

Har du ytdesinfektion hemma?

Köp en antibakteriell spray så kan du använda den för att få rena ytor. Handtag kan för smittan vidare. Hitta på olika sätt att öppna dörrar på. Eller så bär du handskar för att undvika att få smittan på dig.

Använd den bakteriedödande spray för att spraya på dörrhandtag. Då har du ett bra skydd hemma. Gå aldrig utan antibakteriell spray.

Glöm inte bort ytdesinfektionen. Med den kan du spraya allt som kommer in i ditt hem från affären innan du ställer varorna på hyllor och i kylskåpet.