Vilka produkter fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Några enkla medel finns det ändå. Börja med att tvätta händerna.

Många glömmer att tvätta händerna!

Om vi ska lösa problemet med coronavirus så måste alla tvätta händerna. Lär dig gärna att använda antibakteriell tvål. Skölj inte bort tvålen för snabbt.

Använd både antibakteriell tvål och spray för bästa resultat. 20 sekunder är minst tid som du ska tvätta händerna. Sedan sköljer du av händerna. Den bakteriedödande tvålen ersätter handspriten.

Det hjälper inte om du använder smutsiga handdukar, använd rena istället. Under en pandemi kan det vara klokt att använda engångsservetter för att torka händerna även hemma. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Coronavirus kan även finnas på jobbet

Men det är inte bara händer som kräver desinfektion för att du ska få ett bra virusskydd. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. På jobbet kan det vara viktigt att hålla rent.

Coronavirus överlever i tre dagar på plastade ytor. Forskare säger att det rör sig om upp till tre dagar. Många blir hjälpta av en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det är lätt.

virusskydd

På så sätt håller du ytorna rena. Sprayen kan användas överallt. Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Var försiktig

C-vitamin har bevisat goda effekter på vårt immunförsvar. Man kan köpa det i pulverform också.
1 gram om dagen räcker långt. Medlet börjar dock verka tidigare. En del kan rekommendera 6 gram per dag om man blir smittad.

Kolloidalt silver säljs som kosttillskott i USA. antiseptiskt medel Det är inte helt klarlagt om medlet fungerar. Om man vill veta mer kan man besöka Annika Dahlkvists blogg.
Hon rekommenderar att spraya kolloidalt silver på livsmedel. Då dör virusen. IONplus säljer som smör.

I TV ger Anders Tegnell goda råd, han låtsas som att allt är frid och fröjd. Landets skolor får allt svårare att följa de utfärdade rekommendationerna. Prova att hosta i armhålan.
Coronaviruset kan leva upp till 3 dygn på ytor, där det hamnar när man stöter mot något. Det så Anders Tegnell för 10 år sedan. Näsdukar och servetter är bra att ha. Prova dig fram. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Många rekommenderar handskar som produkter mot coronavirus. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Vissa produkter är inte virustäta. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Många blir smittade av coronavirus på det sättet.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Den enklare typen som de flesta har fått tag i har inte tillräckligt finmaskiga hål för att hålla coronavirus ute. Det betyder att du lika gärna kan vira en scarf runt ansiktet eller helt låta bli.

Tänk på hur du använder händerna. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Komplettera bara med att tvätta händerna.