Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

I jul vill vi dricka julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

bästa

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. På så vis får du en godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Du behöver bara köpa flaskan. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. De innehåller 80 % mindre socker. sodastream läskkoncentrat De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Nu kan du göra bubbelvatten som ingen tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Prova olika smaker. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.