Gör egen julmust med en läskmaskin

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Dessutom gör du en insats för miljön.

Julmust

Koncentrat passar bäst till hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en mycket godare läsk. Smakessenser är enkla att använda och de kan doseras på ett sätt som passar dig bäst. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta julmust-smak. Du behöver bara köpa rätt flaska. En essenspatron räcker hela julen då den ger 12,5 liter kolsyrad läsk. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. sodastream syrup Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Det kan vara klokt att variera lite. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.