Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Handsprit hjälper inte mot corona. Det räcker med en bra handtvål. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Alla virus dör ut. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Dina händer är smittbärare igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Om du går ut så ska du använda handskar. Särskilt när det gäller corona.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Handspriten dödar inte alla virus. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Du kan spraya på de flesta ytor.

desinfektionssprit

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Produkten torkar snabbt.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Personer i din närhet kan ha influensa. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Många kunder gillar Smittstopp. Det finns på nätet.