Vilken typ av bakterier och virus är cononavirus?

Förr förknippade vi namnet corona med grillkvällar, nuförtiden är det någonting helt annat. Det nya viruset orsakar rädsla.

Flera viktiga samhällsfunktioner slås ut av cononavirus. Till skillnad från vanlig influensa som är smittsam under några dagars tid kan cononaviruset smitta långt innan några symtom ens blir märkbara. Vissa kan ha viruset och vara helt ovetandes om det.

Håll utkik efter dessa symtom gällande cononavirus

Alla uppvisar inte samma symtombild. Symtomen är många fler än bara feber. Många som har cononavirus upplever hosta och andningsbesvär.

Du måste göra mer än att bara leta efter symtom hos andra. Sjukdomen kan smitta även utan symtom.

Det krävs flera krafttag för att undvika smitta

Steg 1 är att stärka immunförsvaret och det är så lätt som att ta C-vitamin i förebyggande syfte. Ett par gram per dag räcker. Sedan öka till 1 gram 4-5 ggr per dag om man blir smittad.

Många i USA använder kolloidalt silver. Blir man smittad ökar dom till 15 ml per timme. Det går fortfarande att köpa Kolloidalt Silver i Sverige. När sprayen har torkat så går den att äta. Det dödar coronaviruset på nolltid.

Det är känt att coronavirus kan överleva i upp till 72 timmar på vissa ytor. Då kan det hamna lite varsomhelst.
https://www.expressen.se/tv/nyheter/har-hostar-anders-tegnell-rakt-i-handerna-foljer-inte-det-egna-radet/

Det är bara vårdpersonal som ska använda ansiktsmask. Maskerna kanske inte hjälper mot viruset. En pandemi som Corona sprids även genom vanliga ansiktsmasker.

Folk började att bunkra handsprit när cononavirus kom till Sverige. Handspriten tog slut. Det är sant att handsprit är ett bakteriedödande handdesinfektionsmedel. Men mot coronavirus är det här inte ditt bästa val.

Det är mycket bättre att välja en bakteriedödande desinfektion som bevisligen fungerar mot detta specifika virus. Det måste vara skonsamt också. Din hud blir lätt torr om du använder handsprit. Med alkohol kan hudens eget fett lösas upp.
En katjonisk vattenbaserad handdesinfektion som Smittstopp är mildare mot huden samtidigt som den dödar alla virus, vilket inte alkohol gör.

Glöm inte bort handtvätt. allt-fraktfritt.se/halsa-och-kost/smittstopp/smittstopp-katjonisk-handtval-500-ml.Du kan köpa produkten via Antibakteriell Handtvål. Använd rikligt av produkten. Det är viktigt att barnen förstår hur man tvättar händerna och hur man använder en antibakteriell tvål.

Fyll på lagret av ytdesinfektion

Håll rent från bakterier och virus. Många vet säkert att handtag är fulla av bakterier.

Använd en antibakteriell spray som du kan döda bakterier och virus med på alla ytor. Det är lika viktigt som tvål. Tänk på att smittan ofta finns i butikerna.

Gör ditt bästa och försök hålla dig lugn

Tänk på att stress kan påverka ditt immunförsvar negativt. Det är inte så bra om du vill vara skyddad mot cononavirus och bakterier och virus. Gör det du kan och håll dig lugn för bästa möjliga virusskydd!