Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Under vintertid är det många som får fotsvett. Det kan även fortgå på sommaren.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Ingen mer dålig lukt alltså.

yocoair

Hos allt-fraktfritt.sehar 2 sprayer i sortimentet. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Den tar bort svett i 12 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Men oftast är det nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Det gäller även skor. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Så kan du ta bort dålig lukt med spray mot svettlukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Applicera sprayen direkt i skorna. Applicera ett lager. Du behöver inget mer. Vänta bara på att sprayen torkat. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Titta på dina strumpor. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Det är också viktigt att byta strumpor. Byt en gång om dagen. få bort dålig doft i lägenhet Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.