Finns det några beprövade metoder för att ta bort dålig lukt från fötter och skor?

De flesta drabbas av svettiga fötter, speciellt under vintertider när det är besvärligt att regelbundet lufta fötterna. En del personer lider även av lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som uppstår när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan lukten som uppstår när man bär sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

spray

Du behöver inte vara generad över fötter som doftar av svettiga fötter, det är ändå en del av livet. Om du vill ta itu med dålig lukt från skor kan du prova att applicera en spray som är speciellt avsedd för detta ändamål. Produkten kommer att se till att skorna inte längre luktar illa|Genom att använda sprayen kommer skon att bli fräsch|Sprejen kommer att eliminera den dåliga lukten från skon.

allt-fraktfritt.se finns 2 luktavlägsnande-sprayer, en av dem är Luktstopparen som fungerar som en deodorant för armhålorna och avlägsnar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan förstås finnas äldre skor som är så nötta och smutsiga att ingen behandling kommer att hjälpa.

Du behöver inte känna dig generad över svettiga fötter och dålig lukt, det är trots allt en naturlig del av livet. Om du vill göra något åt stinkande skor kan du prova att använda en speciell spray som är avsedd för detta ändamål.

Du kan hitta två olika luktborttagande sprayer på allt-fraktfritt.se. En av dem är Luktstopparen, som kan fungera som en deodorant under armarna och eliminerar doften av svett i upp till 10-12 timmar.

Det finns dock äldre skor som är så slitna och smutsiga att ingen spray kan åtgärda problemet. Det är dock möjligt att behandla även dessa skor med en luktborttagare. Dock är frågan om du verkligen vill använda skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att investera i nya par. Precis som med allt annat har även skor ett bäst före-datum. Bara använd luktborttagningsspray på skor som du fortfarande uppskattar att ha på dig.

Så här kan du bli av med dålig lukt genom att använda en spray mot svettlukt. Det finns olika typer av sprayer som kan användas för att eliminera röklukt och svettlukt. Vissa av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Genom att välja Luktstopparen kan du vara säker på att den inte är skadlig.

Spraya direkt i skorna som har dålig lukt. En enkel applicering av sprayen är allt som behövs. Låt sprayen verka en stund innan du använder skorna igen. När du sedan sätter på dig skorna bör du inte längre känna svettlukten.

Det kan finnas övriga faktorer som framkallar svettlukt och som inte kan tas bort med en spray. Ta en titt på vad för slags strumpor du använder. Om du använder strumpor av 100 % bomull är risken större att du undviker lukt. Klicka här omgående för mer data

Var noga med att byta strumpor regelbundet. Det är inte rekommenderat att använda identiska strumpor i mer än en dag. Vissa människor byter strumpor flera gånger om dagen för att minska svettlukten. Om möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att bekämpa svettlukten.

Det är också viktigt att ta hand om dina fötter. Ser du till att tvätta dem ordentligt när du duschar?. Vid allvarliga problem kan du även spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att om du inte tar hand om fötterna kommer de illaluktande skorna att fortsätta att lukta.