Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Många köpte handsprit på apoteket med förhoppningen att detta skulle ge ett fullgott virusskydd. Desinfektionssprit har lurat många. Det gäller särskilt mot corona.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

bakteriedödande

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Helt enkelt är det så att man köper ett skydd som man vet inte fungerar. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Det är extra viktigt att tvätta händerna just nu

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

I hem där det finns barn är det inte lika självklart. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Man måste se upp. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Då kan du vara säker på att smittan stannar ute. Prova att ha kolloidalt silver på kläder som kommer utifrån.

Grönsaker och frukt kan sprayas med kolloidalt silver och sedan självtorka. På så vis dödar du virus. Många tycker att IONplus och Holistic.

Glöm inte bort att hålla en god ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Med ytdesinfektion kan du säkra att saker som du köper i butiken inte kommer in i ditt hem med smitta. Ta ut matkassarna på balkongen och sprayen dem innan du tar in dem i köket.

Den antibakteriella sprayen kan användas av alla. Finns det en kran måste det också finnas en handtvål. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Det är också bra att ha handtvål i köket. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.