Det är enkelt att desinficera med ytdesinfektion

Människor är naturligtvis oroliga för pandemin just nu. Ingen har ju råkat ut för denna sjukdom tidigare. Sverige valde att hantera coronaviruset på ett helt eget sätt. Men oavsett vad som händer kan du se till att desinficera både händer och ytor för att skydda dig.

Nu är det viktigt att desinficera

Du kanske tror att handspriten är den bästa metoden att desinficera på? Många blir lurade av den starka känslan. Vi vet sedan tidigare att handsprit inte kan döda alla virus.

Många väljer att prova en antibakteriell handdesinfektion med pump eller spray istället. Det ersätter inte den dagliga handtvätten. Försök att tvätta händerna i minst 20 sekunder.

Prova antibakteriell handtvål om du vill ha ett bra skydd mot virus. Händerna ska tvättas så ofta det går. Om du har varit utomhus så måste du tvätta händerna. Du ska även tvätta om du inte har några symtom på sjukdom. Använd tvål när du kommer hem och ska tvätta händerna. På så sätt vet du att du alltid har rena händer.

Glöm inte bort ytdesinfektion

Bakterier finns överallt. Även om du inte är sjuk i influensa så kan du smitta med andra sjukdomar. Bakterier kan ta sig in var som helst och i alla hem.

Det måste du tänka på nu i dessa pandemitider. Du kan behandla varorna som du köpt hem med bakteriedödande kolloidalt silver. Vi måste göra vad vi kan för att försöka att minska spridningen. Viruset har ingen chans mot sprayen.

Ha rätt produkter redo året om för att skydda dig

Rapporter visar att handspriten inte har någon vidare effekt mot virus. På senare tid har antibakteriell tvål och en katjonisk vattenbaserad handdesinfektion seglat upp som favoriter som ett alternativ till handsprit.

Du bör alltid ha bra antiseptiska tvålar hemma. Detta måste du ha hemma. Se efter så att produkterna som du tänker spraya på tål preparatet.

köpa

Gör ytdesinfektion någon skillnad?

Genom att ha en god rutin för ytdesinfektion håller du dig och ditt hem bakteriefria. Coronaviruset smittar väldigt lätt. Om dina händer är rena så minskar du avsevärt risken att föra smittan vidare.