Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Det är inte svårt att lyckas. Om du vill lyckas med dina bubblor då ska du ladda med ladda med glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. När man blandar detta så har man det som krävs för gigantiska bubblor.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Det enda du behöver är glycerin, vatten och diskmedel.

Man kan också ha lite socker om man vill. Med den här typen av lösning så kan man få riktigt stora bubblor och det blir ju bra mycket billigare att blanda själv då man inte kan jämföra glycerin pris med vad det kostar att köpa färdigt såpbubbelmedel.

Var hittar jag glycerin?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. Det behövs en speciell sort för att göra fina bubblor.

Du tjänar på att handla på webben. allt-fraktfritt.Hos allt-frakfritt.se kan du köpa din glycerol. glycerin billigt Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Kan jag använda glycerin?

propantriol

Kan jag använda flytande tvål i badkaret? Ja, om man sväljer tvålen, men vem gör det? Glycerin är inte annorlunda. Det här är inget som man ska äta men det är det heller ingen som vill göra. Man använder ju glycerin lite varstans.

Det är säkert att göra bubblor med det, om man inte äter det. De hemmagjorda bubblorna är helt säkra.

Hur gör man?

Börja med att köpa rätt redskap. Man kan använda sig av en rektangulär ram. På nätet kan du alltid låta dig inspireras.

Gör gärna olika verktyg och byt fram och tillbaka. Utomhus är det bäst.