Tidernas chans att beställa riktigt bra hundartiklar jättebilligt

På nätet i butiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. De flesta av dessa säljs till otroligt låga priser, under inköpspriserna.

Företaget har platsbrist och tvingas helt enkelt ta bort ett sortiment. Hundsortimentet har blivit utvalt att utgå enär det tar upp väldigt mycket utrymme med sina 2000 produkter.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers samt 5 st 20-fotskontainers är oxå fyllda. Man måste helt enkelt minska sitt sortiment för att kunna plocka och packa rationellt.

hundartiklar

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Sortimenten består av sanslöst prima produkter, somliga finns inte någon annan stans i Sverige.

Halskedjor och halsband från Sprenger. Produkterna från Tyska Sprenger är världsledande och kostar vanligen flera hundra kronor. Har du zoobutik så så shoppa du också, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

KingHounds sortiment av koppel av olika slag och deras jättesortiment halsvand och halskedjor. Troligen det mest prisvärda (mest för pengarna) varumärket på marknaden. Oavsett detta jättehög kvalité, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Halsband och halskedjor finns i mängder. Priserna är så billiga att man ibland tror man ser fel.

Kenjan hundkoppel. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. Oerhört starkt överfettat oxläder 5-6 mm tjockt. 100 år eller mera lär dessa koppel hålla.

För skyddshundträning finns diverse sorters speciallinor. För svenskskyddet finns munkorgarna som används vid övning och tävling.

Även standard munkorgar i stort sortiment. Så långt lagret nu räcker, allt skall säljas ut. En munkorg är förträffligt att ha hemma.

Leksaker och bitgrejor till hunden. Mat och vattenskålar. Olika selar för träning av tjänstehundar.

Dog Security spårlinor, koppel och andra svensktillverkade varor av yrkeskvalitet. Exempelvis massiva spårlinor i plast. Massiva spårlinor fastnar icke i skogen.

Skilda sorters apporter och utrustning finns i mängder.

Fina hundartiklar billigt, i alla fall så långe lagret räcker. Att så prima produkter finns i samma affär är minst sagt ovanligt. Ovanpå det här så är det utförssäjning av hela sortimentet, vad är oddsen för detta?

Så just nu är det läge att kolla in hundartiklar på allt-fraktfritt. Tidernas utförsäljning och riktigt välfungerande hundprodukter.