Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta tobaksröka urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Lakritsexplosion.

Svensk FillUp e-vätska med smak av Lakritsexplosion lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

vejp

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-liquid FillUp.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Aromer av fruktblandningar, nötter, tårtor, diverse sorters snask, pepparmint och örter är vanliga.

Lakrits och ännu mer lakrits och lite lakrits till är hur Smakexposion av lakrits smakar. Det ska bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaskig arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Det fina nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.