Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-juice med arom av Viol halstabletter till e-cigaretter

Violtabletter e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-juice

E-juice eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-cigg. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Smaker av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Viol har en smak av Violsmak, ren och blommigt angenäm. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen på ångan från e-juicen blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till spritdrycker.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som socker, är en aktuell vara.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.