Prova Grönfri och Prickfri mot olika typer av påväxt för en skönare hemmiljö

Mossa på tak och algväxt omkring hemmet kan kännas som riktigt jobbigt om du inte har rätt produkter att hantera problemen med. Det är ett enkelt sätt att rengöra taket på. Produkter som Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape.

Grönfri och Prickfri ger dig fler alternativ i kampen mot mossan

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Använd medlet på mikrobiell påväxt. Du löser produkten enkelt i lite vatten.

Den som känner sig säker på vad den gör kan ge sig i kast med att blanda själv. Blandningen säljas i flytande form. Så fort du här spätt ut blandningen 32 gånger så kan du använda det på rätt underlag.
Man kan också späda ut den 6 gånger och av 1 liter få 6 liter lösning som är lite starkare än 8% och verkar snabbare. En utspädd blandning kostar mindre per liter vätska.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Du kan göra en lika bra blandning på egen hand.

tvätta

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Samma innehåll av verksam beståndsdel och lägre pris. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Det ska nämnas att det även finns en 25-procentig lösning som heter Grönfri Proffs som kan fungera mycket bra.

Bättre kan det inte bli

Innehållet i Prickfri och Grönfri är samma. Du måste ända behandla medlet på lite olika sätt. Hur mycket en produkt är utspädd varierar, från produkt till produkt.

Bäst resultat får du när du rengör så ofta som du kan

Grön fri är värd vad den kostar. behandla takpannor Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Det blir fint vare gång.

Oavsett om du köper Grön fri för tak eller för att få fina trädgårdsplattor är det verkligen viktigt med regelbundenhet. Du kanske till och med vill boka in i ditt eget schema när du ska behandla påväxt med det medel som du har valt. Då missar du inte att göra detta så ofta som krävs för att slippa ta bort mossa på tak då den har vuxit sig så tjock att det är svårt att komma åt.

Du kommer att upptäcka ett helt nytt sätt att städa på

Du får inte lösa med Grönfri och Prickfri.

Använd rätt skyddskläder när du arbetar med produkten. Ett munskydd behövs för sprutdimma irriterar halsen. Glasögon som skyddar kan vara bra att ha.

Du måste ha respekt för Prickfri och liknande produkter. Det låter dig jobba vidare på ett säkert sätt.

Fötterna måste du också skydda med ett par skor som är tåliga. Medlet kan användas året om.