Kan man använda sig av askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan vet vad askorbinsyra är för någonting? Kan jag verkligen bleka håret på det viset? Visst kan man bleka med askorbinsyran, men det är viktigt att förstå att man inte får samma resultat som med en kemisk blekning.

askorbat

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Om det är så att du ofta bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Om man vill så kan man köpa askorbinsyra för att justera lite i de toner som man redan har.

Askorbinsyra är skonsammare mot håret. C-vitamin har uppenbarligen många fördelar.

När du får grönt hår

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det här kan bero på lite olika saker. Om man till exempel badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Om man bara använder askorbinsyra så har man löst problemet. Det gör så att din naturliga hårfärg återkommer.

C-vitamin kan användas till mycket bra

Askorbinsyra kan behandla så mycket annat. Med c vitamin mat så mår man bra.

Hur fungerar c-vitamin? Om man vill motverka förkylningar så kan man äta c-vitamin

Det finns mer.

Många drömmer om en vacker hy

C-vitamin finns i pulverform också. Du behöver bara använda en nypa askorbinsyra. Gör detta innan du sminkar dig. Det här kan ge en fantastisk effekt med välmående hud som utstrålar hälsa.

Du köper det på allt-fraktfritt.se.Du kan även använda askorbinsyra invärtes.

Vilka anledningar man har till att köpa askorbinsyra varierar. Det har många användningsområden. för mycket c vitamin Håret håller rätt ton och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att äta den, det är c vitamin. Alla bör testa detta.

Tänk dock på att askorbinsyran ska hålla bra kvalitet. Om den blivit gul så är det bara att köpa nytt. Produkten är inte dyr alls.