Det behövs alltid etiketter som ser bra ut

Det mesta märks med etiketter idag. Med etiketter ser du vad en produkt innehåller. Det spelar ingen roll vilken produkt det är.

etiketteringsmaskin

Du skapar fina etiketter med en etikettmaskin. Du kan ha den hemma eller på jobbet. En dator och en programvara är allt som behövs för att komma igång. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.

Nu kan du göra professionella etiketter hemma

Man måste inte vända sig till ett tryckeri för att få snygga etiketter till olika typer av produkter. Du kan göra egen saft och sedan trycka flasketiketter som ser ut som de som finns i butiken. Du kan lägga till streckkoder också.

se där man även kan räkna ut sin streckkod. Genom att ändra sifferkombinationen i streckkoden kan den bli mer hjälpsam för lagerpersonalen.

Du köper allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.
Komplettera dina etiketter med en Brother P-touch direkttermisk skrivare. Den programvara som behövs ingår.
Du får förhandla priset på Epson7500G. Andra modeller kan ge dyrare utskrifter.

Hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se kan du köpa gratis etiketter. Du kan skriva ut på din färgskrivare.

Om man vill ha snabb tillverkning är det bra med en egen etikettmaskin. Då kan man snabbt anpassa etiketterna utefter produkt.

Etiketter som är enkla att hantera

Etiketter på rulle är bäst om du ska märka upp många saker samtidigt. Om du har en tillförlitlig etikettdispenser är du i trygga händer. Då är det enkelt att hålla ordning.

När man trycker billiga etiketter på rulle på plats så får man flera fördelar.
Man kan göra nästan vad som helst.
Man kan skriva ut batchnummer och bästföredatum direkt på etiketten.
Det kan ju vara så att viss information förändras eller reglerna ändras så etiketter får kastas.
För att få ett rimligt pris köper man fler och då kan limmet hinna torka. Då vill man ju kunna ändra saker snabbt.
Man kan alltid be sin designer att göra nya etiketter färdiga för utskrift.
Du kan hålla kostnaderna nere.

Det kan inte se ut hur som helst

Hur utseendet på etiketten blir bestäms ofta av vem som designar den. Den kan ju ha gjorts av någon som inte alls har koll. Om du inte har tid att göra eget så kan du köpa själv.

Bara för att du gör det själv behöver det inte se dåligt ut. Använd ett bra klister och papper så är mycket vunnet. De ser inte skillnad.

Om du använder en Epson7500G får du färgfotokvalitet på dina utskrifter. Dessutom kan man skriva ut obegränsat olika etiketter på samma rulle, t.

Etiketterna från allt-fraktfritt håller högsta kvalitet. etiketter till skrivare Om du vill massproducera etiketterna i en etikettdispenser så kan du göra det.

Om du har en Epson7500G kan du spara mycket pengar. Det här är också något som kan spara tid då det inte tar lång tid att lära sig hur man etiketterar på rätt sätt. God applicering och en smart teknik är verkligen en fördel för företag som vill att etiketteringen ska bli enklare.

Utforma din etikett hur du vill

Att designa etiketter kan kräva viss hjälp ibland. Det måste ju bli rätt. Du kan använda specialprogram vid tillverkningen om du vill. Det ger ofta fina resultat.