Kaffekapslar för Dolce Gusto är ett närmast fulländat kaffe!

Slut ögonen och dröm dig bort söderut. Med kaffekapslar för Dolce Gusto kan du dricka Cortado kaffe som smakar äkta Cortado! För att komma igång krävs det bara en lämplig kaffemaskin.

Alla kan göra kaffe hemma idag. Resultatet med kaffekapslar blir alltid detsamma. Stoppa i maskinen och starta. Cortado kaffe som på café fast hemma helt enkelt.

Med kaffekapslar för Dolce Gusto är du alltid redo

köpa

Ett bra kaffe i en enda kapsel. Mjölken finns också i kapselformat. Variera skummet i din Dolce Gusto.

Kapslarna innehåller pulveriserad mjölk. Så bra att det nästan är svårt att förstå. Det är en trygghet. Resultatet med Cortado kaffe blir alltid perfekt!

Alla känner inte till fördelarna med Cortado kaffe med kaffekapslar för Dolce Gusto!

Cortado kaffe är en variant av den italienska Macchiato espresson. Espresson blir stark. Cortado kaffe består av flera bönor. Smaken blir intensiv.

När du gör en Dolce Gusto espresso med mjölk kommer du att få den där lena toppen som du är ute efter. När du köper kaffekapslar för Dolce Gusto så behöver du inte köpa mjölk. Det är svårt att förorena kaffe i kapselform.

Det behåller sin smak. Burkkaffe blir gammalt fortare. Det betyder att du kan lita på CORADO KAFFE som smakar lika gott och fräscht varje gång du använder kaffemaskinen!

Ett kaffe som räcker längre

Leta efter Cortado kaffe i din närmaste butik. Visst är kvaliteten bra men priset är högre. Det är så mycket värde för pengarna.

Svinnet minskar. Kaffekapslar Dolce Gusto Det går inte att klaga på resultatet. På så sätt går ekonomin ihop ändå.

Dina gäster kommer att känna skillnaden på kaffet. Kaffekapslar för Dolce Gusto levererar precis rätt smak.