Märk produkter med egna klistermärken

Efter paketering behöver produkter och varor märkas upp. Flasketiketter visar namn, innehåll och de har streckkod vilket gör det enklare att sälja vidare. Produkten måste oftast märkas upp och då är det bara klistermärken som fungerar.

Du kan köpa etiketter som är till för manuella etikettmaskiner som du använder på egen hand. Då går märkningen enklare. Du behöver inte skicka uppdraget till ett tryckeri om du bara ser till att använda bästa tekniken och etiketter med hög kvalitet.

Det finns ett KLISTERMÄRKE för alla situationer

När det handlar om produkter som ska säljas vidare så måste du finna klistermärken som håller måttet. Självklart KÖPER du ETIKETTERNA hos allt-fraktfritt.se. Det går att använda etiketterna på ett så smidigt sätt så du minskar på svinn.

Om du vill ha fotokvalitet på utskrifterna då ska du välja Epson7500G. Den är ganska kostsam men utskrifterna så billiga att den betalar sig snabbt. Det är märkningen det gäller.
Du kan exempelvis använda direkttermoskrivare Brother P-Touch. dustin.se har det bästa utbudet av etiketter i alla storlekar.

Men en kommersiell vara är ju inte bara en produkt som ser bra ut. Det är klart att du måste välja en design som du kan stå för. Det får inte se alltför amatörmässigt ut. Så snart som etiketten ser bra ut så kan den användas i vilket sammanhang som helst.

Etiketter som sitter kvar då produkten används

göra

Kartonger och flaskor måste vara märkta så att folk vet vad de innehåller. Klistermärken passar särskilt bra på kartong. Om man applicerar på glas är det en annan femma.

Nuförtiden kan man köpa etiketter på rulle. De har ett material som stämmer väl överens med produkten som märks. De är dessutom färgbeständig.

Placera etiketterna där de ska vara

Du kan använda en etikettskrivare och skriva ut klistermärken direkt. Dessa kan sedan matas in i etikettmaskinen som används för etikettering. Det är enkelt att lära sig.

Alla på företaget kan lära sig att märka upp, det spar tid och pengar. Du tjänar in tid.

Genom att skriva ut mindre kvantiteter kan du anpassa produktionen och göra snabba ändringar. Om man vill ha alla på samma rulle så är det en smart ide. Om man ska köpa etiketter från ett tryckeri så kan den här typen av krav leda till att det blir väldigt dyrt.

Bäst resultat får du om du använder den högsta kvaliteten på dina etiketter. Då kan man hålla deadlines. Om det blir extra stressigt kan man ta in extra personal.

Det går snabbt att lära upp ny personal. Det är fördelaktigt.