Om du har en läskmaskin kan du göra fruktsoda med kolsyra

En solig sommardag är det gott att svalka sig med en läsk. Fruktsoda är populärt. Utländska märken står sig slätt.

Du kan göra egen fruktsoda. allt-fraktfritt.se säljer bra fabrikat.

Kolsyra med sting

bubbelvatten

Du vet väl att kolsyra är viktig för läskens smak? Ljud och smak spelar in. Inom reklambranschen förstärker man oftast ljudet så att det ska låta mer.

Ljudet kan återskapas i ditt kök. Inget stoppar dig från att dricka bubbelvatten varje dag. Det blir billig läsk som kommer att ha den smak som du vill ha. Gillar du fruktsoda då ska du köpa det här.

Det finns många smaker att prova

Prova dem alla. Just nu är julmustsmaken populär. Du behöver inte acceptera om-buteljerad Julmust som påskmust. Nybryggt must när du vill.

Fruktsoda kan passa när som helst. Koncentratet passar din Sodastream. Våga prova och upptäck vad du gillar.

Det går att njuta lite mer av mineralvatten i vardagen med hjälp av smakessenser, Aromhuset har 25 smaker. Det behöver inte vara läsk. En svagare smak ger mindre socker.

När det ska vara sött

Din läsk därhemma kan smaka precis som i butik. Den kan faktiskt smaka mycket bättre. Aromhusets fruktsoda innehåller 80 % mindre socker. Fantastiskt!

När du vill ha läsk som smakar på riktigt så kan du få det. Du måste dock använda rätt kvalitet.

AGA använder tyvärr syntetiska sötningsmedel i sina produkter. Man kanske bara provar det en gång. Men Aromhuset har läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka. Du hittar produkterna hos allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för dig. Fruktsoda är inte samma sak som andra läsksorter.

Vill du bjuda andra på hemmagjord dricka?

Du kan kolsyra om du har en läskmaskin. Du behöver inte skämmas för att den inte kommer i en kommersiell flaska. Faktum är att många tycker att det är riktigt kul med egen läsk. Du hjälper miljön också.

Du kan ju fråga vad andra gillar. Det är inte omöjligt. Då är det ju härligt att bara kunna plocka fram den. Du blir en bättre värd än alla andra.

Ha alltid din favoritläsk hemma. Aromhuset zero läskkoncentrat Det kommer du att gilla. Det är ingen risk att du vill byta.