Nu finns Dolce gusto och kaffemaskin kapslar!

En kopp kaffe som på restaurang fast i ditt eget kök, är det möjligt? Med Dolce gusto fixar du biffen. Efterfrågan av Dolce gusto med kaffemaskin kapslar ökar.

kapslar

Dolce gusto har sina egna kapslar. Det blir en ny kaffeupplevelse varje dag. Du kan göra varm och kall dryck med den. Du kan göra choklad också.

Så fungerar en Dolce gusto bryggare med kaffemaskin kapslar

Hitta rätt kapslar till din Dolce gusto. Det är upp till dig. Smakerna är nästan oändliga.

Du väljer styrka själv. Du fyller kaffemaskinens vattentank med den mängd vatten som kapseln du använder ska ha. Kör igång. Ställ muggen rätt!

På några minuter är din Dolce gusto lungo, cappuccino eller espresso redo. En kapsel blir en kopp. Flera koppar kräver flera kapslar. Många försöker att dryga ut kapslarna genom att spä ut med vatten men smaken blir inte den samma!

Varför ska du köpa en Dolce gusto maskin?

Kapslar kaffe passar för de allra flesta. Förpackningarna är ofta enkla att få tag på. Dolce gusto är ett bra märke. Du blir festens mittpunkt.

Om du funderar på cappuccino maskin men tycker att det är för svårt att mecka med skumning av mjölk kommer en Dolce gusto KAFFEKAPSLAR MASKIN att vara perfekt. Här får du ju mjölken direkt i kapseln och därmed behöver du inte lära dig skumma mjölk på rätt sätt.

Hur svårt är det?

Det är inte alls svårt att göra kaffe med Dolce gusto och det är också därför som många väljer denna variant då de vill ha KAFFEMASKIN MED KAPSLAR. Det är i stort sett bara en knapp som du ska ha koll på och så spaken för varmt eller kallt vatten.

Dolce gusto är smaken på allas läppar. nespresso intenso Bara kör igång. Efter ett tag så har du lärt dig det.

Maskinen måste rengöras. Kvaliteten avgörs av det. Rengör den en gång per dag. I dessa fall finns det inget att klaga på.