Många som städar med bikarbonat väljer att köpa bikarbonat storpack

De enklaste medlen fungerar mot kalkavlagringar. Med bikarbonat blir det snabbt rent och du slipper farliga kemikalier. Medlet är mycket effektivt.

Bakpulver måste användas i stora mängder om det ska städas med hemma. Om du vill spara ännu mer pengar så ska du köpa bikarbonat storpack för maximal vinst.

Med bikarbonat går städningen snabbt

Använd det till exempel i köket. Resultatet blir perfekt. Även rostfria material kan börja rosta lite.

Det här löser du lätt genom att sprida ut bakpulver eller kanske lite natriumbikarbonat i diskhon och sedan hälla lite vinäger på detta. Det kommer att börja bubbla i pulvret på en gång. Blandningen blir som en smet.

Se sedan om rosten har försvunnit. Ta bort alla restprodukter. Du kommer att bli nöjd.

Alla ytor kan bli lika blanka

bleka

Ofta blandas bikarbonat till städning ut med potatismjöl och vatten. Ättika kan du alltid använda i en sprayflaska direkt på kakelplattorna för att få bort kalk på plattor. Många väljer att blanda ut det med lite såpa.

Bikarbonatet gör verkligen rent. Kom igång på nolltid med rätt recept. Sedan applicerar du bara det hela. Spraya med kaklet när du vill spola bort massan.

Bikarbonat kan användas till madrasser

Alla har detta medel hemma i bostaden. Många väljer att städa madrassen med bikarbonat också.

Lakanen ska inte vara kvar när du gör rent. Verkningstiden är 15-20 minuter. bröd med bikarbonat Pulvret tar bort lukten.

Dammsug bort resterna. Precis som att du kan dricka bikarbonat är det säkert att ha den i sängen. Allt kanske inte går bort men det är inte farligt.

Även soffor kan få nytt liv med bikarbonat

Precis som att du kan behandla en madrass med bikarbonat soda kan du behandla mattor och soffor. Det är bara att strö ut pulvret och låta det verka under cirka en kvarts tid för att därefter dammsuga upp det.

En del tycker om att blanda bikarbonaten med lavendel eller någon doftessens som doftar gott. Det här kan du göra själv eller så kan du köpa särskilda paket med bikarbonat för städning som kommer med utvalda dofter.

När du ska städa är det bikarbonat storpack som gäller

En tesked i ena hörnet kommer inte att göra så mycket. Det är inte som bikarbonat mot halsbränna då du bara använder lite då och då. Anledningen till att du ska köpa bikarbonat storpack är att det är mer för pengarna.

Kostnaden blir lägre. Ibland säljs det på rea också. Prova att leta på nätet.

Bättre blir det inte

Det finns flera naturliga produkter som du kan använda för att få naturlig städning som inte skadar dig eller naturen. Späd ut bikarbonat.

Späd ut med ättika eller något liknande. Det finns doftämnen att lägga till. Så roligt har det aldrig varit att städa.

Ta det som du har i hemmet. Att skapa egna rengöringsprodukter är enklare än vad du tror.

Städa med bikarbonat

Ibland tar det tid att sätta en ny vana. De andra produkterna kan man ju få huvudvärk utav.

Ett nytt sätt att städa på om inte annat. Det är klart bättre än alternativet. För barn och husdjur kan det också vara mycket bättre om du väljer att städa med bikarbonat. Beställ bikarbonat storpack redan idag.