Köp en luktborttagare och få fräscha skor

I Sverige tar vi ofta av oss skorna när vi är inomhus. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. Det är ju inte särskilt svårt att räkna ut var lukten kommer ifrån. Men det är få som vet att man kan använda en luktborttagare.

Illaluktande skor kan vara obehagliga men med en luktborttagare slipper du problem

Innan du börjar måste du fundera på om du verkligen har illaluktande skor eller om lukten beror på någonting annat. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Du kan fråga personer runt dig.

Om du vet med dig att det är svettlukt det handlar om då kan du använda en luktborttagare. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

allt-fraktfritt.Har Svettluktsdödare som spray att köpa online. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen kan även används som deo och är effektiv i upp till 12 timmar.

Du kanske tror att det räcker med att behandla fötterna?

dålig

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Svettlukt kan bero på många olika saker, inte bara på dina fötter. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men problemet kan återkomma flera gånger. Det gör att du nog gör bäst i att försöka få bort lukten så fort det går.

Om du behandlar fötterna och skorna får du en bättre effekt. doftborttagare Då är problemet borta. När du går på fest kommer du inte längre att rensa dansgolvet med hjälp av fotsvett.

Samma spray kan användas på flera sätt

Det är smart att använda luktborttagareN till dina skor såväl som till dina andra kläder. Du kan börja med att behandla skorna sedan kan du gå vidare till nästa föremål. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Produkten är mycket enkel att använda.

Kom ihåg att vara känslig för andras känslor

Det är alltid okej att behandla egna föremål och skor med luktborttagare men du ska vara försiktig med att föreslå behandling på andras kläder och skor. De finns självklart dem som inte bryr sig särskilt mycket om lukter. Därför ska du inte slänga fram sprayen i tid och otid. Det är inte bra!