Bjud på sockerdricka

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Det livar upp bålet.

Alla gillar sockerdricka

sodastreamer

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. Det är klassiskt svenskt. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

Alla gillar den. En söt dryck, helt enkelt. Vissa flaskvarianter kan vara söta. Du kan göra egna varianter som innehåller mindre socker.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Du kan också prova deras helt sockerfria serie. Båda finns på ALLT-FRAKTFRITT.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Det har aldrig varit enklare att göra egen sockerdricka. Den rätta smaken är vad som behövs. Det här är bra om du vill styra över hur sött det blir. Var redo när det vankas fest.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

Om du gör bål får läsken inte ta över. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Sen kan du blanda på. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Mineralvatten som smaksätts är inte farligt. sodastream smaker Socker behöver heller inte vara farligt. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Tänk på detta när du serverar

Presentationen är avgörande. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Smaken behöver det inte vara fel på. Servera i egna glas.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Prova och anpassa vartefter. Piffa till det.

Skär ner en bit extra citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.