Kryddad vatten, lite näringsmässiga fakta

Den ökade efterfrågan på kryddat kolsyrat vatten har varit rätt så briljant, den ökade efterfrågan beror utan tvekan partiell på grund av satsningen på en “friskare livsstil” och den misstro som många innehar för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som promenerar labb i hand med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av födoämnen samt drycker granskas som aldrig tidigare.

https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Men som du kan föreställa dig, utan att tvinga i dej något utav olika smaksatta vatten som vi dricker, är det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som tillverkar att du missar många av detaljerna i vad som finns i drycken på etiketten samt en del är det vad folk förväntar sig att se, även om de inte fullt ut förstår vad det hela innebär.

Ett utav de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola innehåller lika mycket socker som ett analog glas med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter att Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte nämna något om.

Om man nu tycker att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds består av, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Fler och fler inser vådan utav att stoppa i sig en massa tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället har sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat vatten, vinner mer och mer mark som avbytare av de vanliga läskedryckerna.

Här i Sverige bör vi skatta oss i synnerhet lyckliga vari vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att köpa i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare val samt med kravet på en sundare livsstil knallar det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin födoämnen och dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en del av en nyttig livsstil.

Att hålla anatomin väl hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att spola toxiner från ditt system, och stöder till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori fri samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara lite tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar samtliga fördelarna med rent vatten men med mer plus för att det smakar bra, och med så flera spännande och spännande smaker som är att få idag finns det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade av provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut alternativ för den hälsomedvetna konsumenten.