Upplev mera handlingskraft i vardagen och till träning med druvsocker

Ett mycket vanligt fel är att folk tror att druvsocker och normalt socker är samma sak. Däremot är druvsocker samma som det välkända glukos som också kallas dextros. Dextros eller glukos tillhör kategorin enkla sockerarter. Om man behöver en energikick så är det klart att man kan äta något sött, men det finns fördelar med att välja druvsockret då det ger en mycket snabbare effekt än vanligt socker. Inför nästa träningspass prova att lite dextros för att se om du märkder någon skillnad på din energinivå.

Av druvsocker så kan man fort erhålla mer ork.

druvsocker

När energibufferten är tom vad gör du då? Ibland känns helt vanliga sysslor som oöverstigliga hinder som du känner att du inte kan klara av utan hjälp. Då kan det vara bra att veta att veta att druvsocker kan vara räddaren i nöden.

Visserligen har kakor, bullar och godis mycket socker, men ett tips är att låta bli att stoppa i sig detta. Ett piller eller en tablett med dextros kan vara allt som behövs för att återställa sockerbalansen.

Fungerar det likadant att inta vindruvor för att få i sig dextros?

Jodå, det går alldeles utmärkt att äta vindruvor för att få i sig druvsocker. Druvor innehåller visserligen druvsocker men jämfört med ett piller dextros väldigt utspätt. Druvsockret skapas genom fotosyntes och det är fullkomligt naturligt. Druvsocker är ett klart bättre val jämfört med att äta godis, bullar eller kakor.

För många så är den stora fördelen med att köpa glukos i en behändig förpackning att man kan använda sig av sockret på ett så smidigt sätt. Det är klart att man kan ta med sig en bärkasse med vindruvot till träningspasset. Det är inget krångligt, ett par tre teskedar i din vattenflaska till träningen räcker.

Man kan skaffa druvsocker i någon normal butik alternativt ifrån en webshop.

Det är snabbt och enkelt att hitta olika druvsockerprodukter. Om du vill druvsocker köpa kan en webbutik vara din bästa leverantör. Tips: Leta efter enkilos påsar, de har ofta bäst prisbild.

En bra idé kan vara att köpa på sig flera paket. Om du inte planerar att enbart slappa på semestern kan ett litet semesterlager vara en bra idé.