Så enkelt får du bort illaluktande svett

Att kläder som du använder till idrott börjar lukta efter en tid är inte så konstigt. Hur du använder kläderna avgör hur de luktar. Så blir du av med illaluktande svett

ta

Använd bara luktborttagare som är lätta att använda. Du vill ju inte ha sönder den. Vissa produkter förstör din inredning.

Nu kan du bli av med illaluktande svett

Det är inte svårt att ta bort illaluktande svett. dålig doft dödare
Vissa grejor kan tvätta i maskinen. Ta en titt på om du tvättar på rätt sätt. Om du inte gör på rätt sätt direkt kan du få göra dubbelarbete senare.

Med luktborttagare textil rengör du material som inte kan tvättas. Luktstopparen är bäst i test.

Se till att du väljer en luktborttagare av rätt kvalitet. Den ska också gå att använda i skorna. Du kan ta med den överallt.

Hur ofta måste du behandla din utrustning?

Det beror på hur högt slitaget är. Om du rengör mer sällan kan illaluktande svett vara svårare att bli av med. Men om du använder luktborttagare textil bör det inte vara några problem.

Du kan punktbehandla om det är små områden. Om kläderna används ofta kan du behöva rengöra oftare. Behandla efter varje användning.

Tänk på din omgivning även på gymmet

Du skulle ju knappast gå till jobbet utan att ta bort kräklukt som satt sig på en kavaj eller utan att först få bort svettlukt under armarna. Men på gymmet är det inte lika noga. Det är inte trevligt.

Lukten är normal men för mycket lukt kan ändå bli pinsam. Illaluktande svett kan få andra att rynka på näsan och uppleva dig som mindre attraktiv. Oavsett var lukten kommer från.

Ta för vana att ta bort dålig lukt i kläder med jämna mellanrum. Dina kompisar kommer att tacka dig. Kläder som inte luktar är bättre.

Var köper man produkter som tar bort dålig lukt?

Luktborttagaren finns hos allt-fraktfritt.se. Det finns även en produkt som stoppar dålig lukt från avloppsbrunnar.