Så enkelt är det att göra etiketter på rulle

Ibland har du inte tid att vänta på tryckeriet. Att jobba med etiketter på rulle och en egen etikettmaskin kan vara mycket smidigare. Tryck det du behöver när du behöver det.

Även om det är en enkel metod är det inte amatörmässigt

beställa

Många blir förvånade över hur enkelt det är. Du kan till och med göra etiketter med streckkod. Det är inte svårt. Alla har nytta av att lära sig detta.

Etiketter på rulle är roligt

Med rätt utrustningen blir dina etiketter på rulle perfekta. Det finns etiketter i olika prisklasser. Du kan använda dem på kontoret eller hemma.

Själva klistrandet av etiketterna kan ta lite tid. Det kan göras manuellt eller med maskin. Självhäftande etiketter på rulle är dock inte svåra att hantera. Etikettens streckkod måste vara fortsatt tydlig.

Rätt etikett

Etiketter till flaskor måste sitta ordentligt. Man kan inte välja etiketter på rulle som helst. Den måste sitta ordentligt.

Då man ska skriva ut etiketter till flaskor så ska man också tänka på formen. Andra föremål kanske har en plattare yta? Etiketten får inte skrynkla. Tänk på att läsbarheten kan ändras om du sätter etiketten på fel sätt.

Trycka själv eller anlita någon?

Det här är en bra fråga. Man kan klara av det även om man har lite kunskap. Visst går det att anlita en designer också.

Men det är ofta en fördel att göra tillverkningen av dessa själv. Köp de rätta prylarna hos allt-fraktfritt.se.se och en Epson7500G etikettfärgskrivare så kan man skriva ut olika språk på samma etikettrulle. självhäftande papper Inget tryckeri kan göra detta.

Med en Brother P-touch termoetikettskrivare kan du skriva ut enklare etiketter. Programvaran gör att du kan skriva ut med Excel.

Epson7500G skriver ut med fotokvalitet. Batchnummer för spårbarhet och bäst före datum kan tryckas direkt på etiketten.

Det öppnar upp en helt ny värld av flexibilitet. Du håller priset nere.

Men ibland så är det förstås så att man kan behöva ett tryckeri. Om det rör sig om en mer komplicerad produktion, tryck på metalliska etiketter eller enorma volymer så kan det vara klokt att ta hjälpen.

Man kanske inte har tid heller. Att då få tryckeriet att lagra dessa kan vara fullt skäligt. Att göra det själv kan ändå vara bäst. Priset blir bra mycket lägre.