Nu finns äntligen sko lukt spray

Kanske luktar dina skor illa? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Dålig lukt är vanligt. Kanske är du en av dem som drabbats?

Få bort svettlukt från kläder utan att tvätta

ta

Det går att få bort dålig lukt utan att tvätta skorna. Fotsvett kan man mildra på olika sätt men det går sällan att helt eliminera den lukt som uppstår av vanlig användning. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Dyrare skor kan du oftast inte tvätta, då är det tur att Luktstopparen Spray finns istället. Dessa råder snabbt bot på dålig lukt i skor. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Hos allt-fraktfritt.se finns både Luktstopparen och Svettluktsdödaren. Du även köpa sprayer som är anpassade till golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Det är inte omöjligt att det är den dåliga hygienen som gör att skorna luktar. Du bör byta strumpor varje dag. Om du använder sko lukt spray för att få bort dålig lukt i skor men sedan stoppar i en svettig strumpa så blir det snart äckligt igen.

Om du använder rena strumpor blir luktborttagning mer effektivt. Välj strumpor av material som kan suga upp svett. Bomull är det bästa materialet just när det handlar om svettlukt. Bomullsstrumpor suger upp svetten och skyddar foten.

Få bort fotsvett från skor som är gjorda av tyg

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Var uppmärksam på att skon kan förlora sin färg.

Det bästa är att använda sko lukt spray ändå. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen spray består av livsmedelsgodkänt mineralsalt och ultrarent vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Rengör skorna ofta

Om du behandlar dina skor kontinuerligt då slipper du lukt. Hur ofta du ska behandla beror på hur mycket det luktar. Kontrollera om allt är som det ska. Om det luktar då ska du spraya.

Spraya innan lukten tar överhanden. ta bort fotsvett från skor Annars luktar det lätt för mycket. Detta även då det rör sportskor som kan förväntas lukta lite svett. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.