Köp en modern etikettmaskin

Det har ingen betydelse hur många etiketter du ska applicera Du kan spara tid på att jobba effektivt. Om du ska sköta all etikettering då kanske du behöver en etikettmaskin?

Det är viktigt att köpa en maskin som har kapacitet att klara uppdraget. En manuell etikettmaskin kan fungera lika bra den. Arbetet går snabbt och smidigt.

Placeringen har betydelse

Placeringen är viktig. Streckkoden måste vara synlig för att den ska fungera.

Det är här som etikettmaskinEN kommer in i bilden. Du får inte flytta på etiketten från gång till gång. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer maskiner som löser problemet.

Det måste vara enkelt att placera etiketten. Om du använder dig av en skrivare så ska den vara enkelt att använda. Vilken märkning det handlar om ska inte spela in. Man laddar maskinen med etiketter på rulle och sedan så ska det bara vara att dra igång appliceringen.

namnetiketter

Nu kan du köpa en egen maskin för etikettering

Det finns olika varianter. Val av produkt är avgörande. Det är smart att se på vad andra har att säga om samma maskin men inte ett måste. Ibland är de enkla modellerna bättre.

Stora volymer

Många väljer att köpa egen utrustning när de ska trycka stora volymer. Det finns prisvärda produkter att köpa. Med manuell märkning är det lättare att hålla koll på produktionen.

På ett kontor eller verkstad så kan det finnas personal som har tid att sköta etiketteringen. Det går också bra att anställa någon som utför jobbet.

Det är ingen idé att leja bort det till underleverantörer. Etikettering är perfekt som hemarbete med betalning per styck.

Den som du rekryterar kan fakturera dig för jobbet i efterhand.

1 krona för 15 sekunder – det är vad det kostar på företaget. Etiketter kan kosta 2 kronor. En hemmafru kan göra det mycket billigare.

Få ett bättre resultat med rätt klistermärken

Det är viktigt att tänka på kvaliteten. De måste sitta fast. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Ingenting blir rätt.

Om du ska använda en etikettmaskin så måste etiketterna vara bra också. små etiketter Papprets kvalitet kan vara avgörande. Lägg därför den tid som krävs på att hitta rätt form av etiketter för varje projekt.

Om du bara vill skriva i svart text kan du använda Brother P-touch direkttermisk. dustin.se har ett stort sortiment av etikettformat.

Om du vill ha fotokvalitet så kan välja Epson7500G. Den kostar mer men ger billiga utskrifter. Bra priser hittar du online.

Om du söker etikettpapper på rulle så ska du handla hos allt-fraktfritt.se.

Man kan fråga andra också. Etiketten måste vara fuktbeständig.