Det har inte någonsin varit så enkelt att få bort kattkiss lukt

De flesta katter är rena. Så länga katten sköter sin egen hygien är det noll problem. Så om katten bestämmer sig för att kissa på fel plats kan du behöva få bort kattkiss lukt.

luktborttagare

Så här ska du göra Det finns många sätt att lyckas på. Yokoair är säker att använda och du kan vara säker på att inga farliga ämnen sprids i luften.

Ett bra sätt att få bort få bort kattkiss lukt är att använda Yokoair

Med sprayer som Yokoair och Luktstopparen spray är det enkelt att få bort kattkiss lukt Använd Yokoair. Sprayen fungerar inte bara mot katturin utan även mot andra typer av odörer.

Använd den i hemmet eller i bilen. Den går också att rikta in i kattburen om katten har kissat där. Kanske finns det en favoritpläd som kissen har lyckats märka med sin skarpa doft. Kasta inte sådant som du kan rädda genom att använda sprayen.

Du behöver inte kasta sådant som luktar. Sprayen är så effektiv att den förvandlar plagg och föremål och gör dem nästan till nya igen. Nu är det enkelt att bli av med lukter i ditt hem.

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Du kan undvika problem med kattkiss. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. En kattdörr gör att katten kan kissa ute enklare.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Om du använder en spray med kvalitet så är det inga problem.

Katter har oftast ett starkt revirtänk. Katter som inte är kastrerade har oftast starkare revirinstinkter. Det kan vara anledningen till att katten markerar inne. ta dän kattkiss lukt Även om du inte kan styra katter som hundar kan du faktiskt lära katten att kissa på rätt plats.

Sanera lukterna så snart du känner av dem. Genom att spraya går det fortare. Du blir av med alla otäcka lukter och kan andas normal luft igen.