Bjud vänner på cola zero och sockerfri sockerdricka för bättre hälsa

Socker är inget vidare. Men det finns socker i det mesta. All mat du köper kryddas med socker. Men du kan ju köpa cola zero.

Andra gör på särskilda dieter. Även om det är okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka så kan det vara något som man inte vill göra varje dag. Läsken blir avslagen.

Cola zero på dina villkor

sodastremer

Läsk som köps i butiken blir avslagen efter någon dag. Kolsyran försvinner snabbt från colan. Då är den inte god längre.

Du får ingen avslagen sockerfri läsk med en läskmaskin. Du kan nämligen göra egen läsk precis när du känner för det. Köp läskkoncentrat till Sodastream och kör igång.

Det enda du behöver göra är att köpa essenser för sockerfri sockerdricka eller cola zero. Då behöver du inte tänka på sockret.

Alla tillverkare använder sötningsmedel i sina produkter idag. Utom Aromhuset, hela sortimentet finns online på allt-fraktfritt.

För alla behov

Kanske känner du någon som gillar sockerfri läsk? Det är inte säkert att alla gillar din hemmagjorda Champis.

Hemmaläsk är god utan socker. De produkter från Aromhuset smakar bäst. De som provat andra fabrikat kommer att bli förvånade.

Då är det bra att bunkra upp med smakessens. Välj de essenser som passar för tillfället.

Sockerfri läsk – när ska du bjuda på det

Begränsa inte din inneboende skaparkraft när du använder läskmaskinen. Gör den dryck som du vill ha, just där och då. Testa och experimentera. Prova att göra eget mineralvatten.

Vill du ha en liter kolsyrat vatten, helt sockerfritt men med mycket, mycket smak så tag 2 droppar mandarinolja och en skvätt limejuice, i nödfall pressad citron.

När du fått kläm på det kan du experimentera med egna smaker. Men allt kan inte bli perfekt. Att blanda i lite Cola i julmusten kanske inte är någon höjdare direkt. Läs instruktionerna.

Det blir inte bra om du har i för mycket koncentrat. cola zero nyttigt Med hemmaläsk behöver du inte överdriva. Det krävs inte så mycket för att du ska få den rätta smaken. På så vis så har du alltid drycken som du drömmer om.