Med en kaffemaskin för kapslar har du alltid det bästa kaffet på gång!

En kapsel är det enda du behöver! Därför väljer så många att använda en kaffemaskin med kapslar till sitt kaffe. Lösningen passar alla.

Du kan ta fram maskinen på helgen. Du kan bjuda dina gäster. Brygg din egna latte med hjälp av en kaffemaskin.

Maskinen kan brygga vilket kaffe som helst. En kaffemaskin är möjligheternas maskin. Smaken som en kaffemaskin kan producera är en helt annan.

dolce

Kaffebryggare eller kaffemaskin, vad kommer att passa bäst?

Har du hittat en kaffemaskin för kapslar som du gillar så är det bara att köra på. Många har både och eftersom kaffebryggaren passar för vissa tillfällen och kapslar kaffemaskinen för andra.

Men om vi nu säger att du verkligen måste välja det ena eller det andra finns det ändå god anledning till att ha en kapsel kaffemaskin. Fint blir det. Val av märke spelar inte en så stor betydelse i det stora hela.

Håll gästerna nöjda, låt dem välja eget kaffe. Kaffebryggaren har dock fortfarande en plats i våra hem.

Kanske kan ditt liv bli bättre med en kaffemaskin? Det är kapslarna som är hemligheten bakom en kaffemaskin.

I hemmet eller på arbetet – du bestämmer

Uppgradera din energi med gott kaffe. Då chefen inte ger denna inspiration kan den istället hämtas från en kaffemaskin som får jobbet att bli till Italien på några få minuter.

Kaffe är nästan en svensk produkt, så mycket som vi dricker av den. Hur en arbetsplats kan vara utan en riktigt bra kaffemaskin är ett mysterium. Kanske får det lov att vara en Dolce Gusto.

Det kan förstås tyckas att större arbetsplatser behöver större kaffemaskiner som fungerar automatiskt. Men när det finns ett intresse för att göra kaffe på riktigt är det inte så dumt att ha en cappuccino maskin som kräver lite mer.

Apparaten blir det stora samtalsämnet. Det förbättrar hälsan.

Alla kan använda kapslar.

Mängden blir precis rätt. En kopp blir det. Val av maskin styr detta.

Det fina med en kopp i taget är att det verkligen blir en god kopp kaffe. En kaffemaskin kan anpassa mängden kaffe. Kaffemaskinerna arbetar för högtryck.

När vattnet trycks genom kaffekapseln får det också betydelse för smaken. Varje kopp blir ett litet mästerverk. Över tid lär du dig. Föl bara instruktionerna.

Kapslar är enklare än du tror att använda. Fundera på detta. Alla kaffevarianter är ju inte samma. Städningen är snabbt klar.

Ta hand om din kaffemaskin på rätt sätt

När du är klar kan du städa upp. Kapslar Städningen går lättare. En kaffemaskin klarar inte vad som helst. Tänk på att rengöra apparaten för att bevara den höga kvaliteten längre.

Spola med varmt vatten. Det här är enkelt gjort och du kan göra det en gång på morgonen eller kanske en gång på kvällen. Du ska göra rent den varje dag. Du kan prova att ånga igenom den också.

Glöm inte bort att köra avkalkning. Det är inte nödvändigt att göra varje dag precis. Om maskinen används flitigt måste den avkalkas fortare. Ha kalken under kontroll.

Det finns en smak för varje ny dag i veckan

Ibland lanserar det nya kapslar med nya smaker. Har du koll på de senaste smakerna som har lanserats? De har fyllts med olika kaffesorter och kan också ha filterstruktur som skiljer sig.

För att hitta nya favoriter kan du ta en titt på vad som erbjuds online för kaffemaskiner med kapslar. Läs recensioner innan du slår till. Det är riskfritt att läsa vad andra tycker.

Kanske kan du testa en ny kapsel idag. Du kan använda din kaffemaskin i många år. De bästa kapslarna är inte uppfunna än.