Hantera artros med väldigt bra glukosamintabletter som du kan handla online

Man måste inte godta artrosen som ett nödvändigt ont som kommer med åldern. Det är numera känt att man kan lindra symptomen av artros med glukosamin och slippa ont i leder och annat som beror på artros. Tidigare var apoteket det enda ställe man kunde hitta bra glukosamintabletter på.

Att man ska undvika att handla glukosamintabletter på apoteken skulle kunna synas vara en riktig brasklapp

Har du provat apotekens glukosamintabletter och märkt att de saknar effekt? Du är inte ensam. Den dystra hemligheten är läkemedelsindustrin klassat detta kosttillskott som läkemedel och detta har gett apoteken monopol.

Priserna på apoteken är skriande för höga på grund av monopolsituationen.

glukosaminer

Glukosaminets effekter har studerats vid många tillfällen och bästa effekten av ämnet sägs vara vid ett intag av 1500 mg per dag. Det är denna mängd som rekommenderas för artros generellt, knän, fingrar eller andra kroppsdelar. Men om man köper Artrox på apoteket så får man 625 mg glukosamin per tablett.

Apotekens rekomendation är max 2 tabletter per dag vilket alltså inte kan ge den effekt man söker. Vad kan man göra? Gå till veterinären och köpa glukosaminpiller för djur? Det finns ju både pulver och tabletter i hälsokosthandeln men här rör det sig om produkter med lägre kvalitet som är tänkta för djur. Om du brukar handla online vet du redan att där brukar bra lösningar finnas.

Med tanke på allting vi sagt tidigare går det att hitta glukosamin i tablettform på nätet

Gelest AB säljer GlukoPlus. GlukoPlus är glukosamin av hög kvalitet som är avsett för människor. Det som företaget säljer i Storbrittanien som kosttillskott klassas i Sverige som läkemedel.

Fast numera finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla här i Sverige från allt-fraktfritt och prisad. Etiketten säger häst eller hund men innehållet är alltså samma fina glukosamin som man som människa kan ha stor användning av.

Det här är ett enkelt sätt att få det viktiga glukosaminet med rätt kvalitet och till rätt pris. Som du vet gäller det ganska stränga regler för svenska e-butiker.

Nödvändigt med en helhetsbehandling emot artrosen för att må mycket bättre

Du måste ge glukosaminet cirka tre veckor på sig att börja verka. glukosamin 750mg Detta är tyvärr den tid det tar innan din kropp börjar producera smörjmedel till dina leder. Efter tre veckor bör du ha fått minskade eller helt försvunna smärtor. Företagets reklam säger: Hjälp inom 3 veckor.

Tyvärr är det så att trots glukosaminkuren kanske man har del värk kvar. För att behandlingen ska ge maximal effekt ska det vara en heltäckande behandling med rätt gymnastik.

Genom att gå till en sjukgymnast så kan man lära sig bra övningar som man kan utföra dagligen hemma. Man kan prova om Yoga fungerar. Om man klarar det så kan en kortare promenad minska värken.

Det kan vara så att den livsstil man vant sig vid i flera år inte är den bästa för att bli av med värken eller alla smärtstillande tabletter. Det kanske är så att vissa måste börja ta glukosamin redan i 40årsåldern eftersom lederna börjat göra ont i brist på smörjmedel.