Bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus?

En pandemi har vänt upp och ner på världen och nu är det många som vill lära sig mer om virusskydd. Sverige och England valde en likartad väg där man försökte att undvika karantän. Det kan innebära att svenskarna måste förlita sig på att skaffa ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Coronavirus finns i din närhet men du kan döda det

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Det är inte bara de som har influensa symtom som kan vara sjuka. Även barn kan smittas av det nya viruset.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Om du använder handdesinfektion så har du vunnit mycket. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Hudens naturliga barriär försvinner om du spritar händer ofta, det betyder att viruset har fritt fram.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Bakteriedödande tvål dödar virus snabbt och lätt. Det är viktigt att du är lika renlig hemma. Visa dina barn hur man tvättar händerna på ett effektivt sätt för att döda virus. Se också till att ha rätt typ av antiseptisk tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Det finns steg du kan vidta för att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Stress och nedstämdhet kan inverka negativt på ditt immunförsvar.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Det är viktigt att äta rätt. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Ester-C tabletterna är de bästa men man köper pulver som askorbinsyra för 1/10 av priset. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

Vissa läkare manar att kolloidalt silver 15 ml kan ha gynnsamma effekter på hälsan. Kolloidalt silver 15 ml finns även som självtorkande spray. IONplus är bäst.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Det är även ett bra medel mot bakterier. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Det sägs att coronavirus kan leva på ytor som plast under tre dagars tid. En del väljer att sätta alla saker som kommer utifrån i karantän under tre dagar. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Smittstopp urvalet info Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Du behöver absolut inte känna dig maktlös och du måste inte flytta till månen till dess att pandemin är över!

Det är svårt att hitta läkemedel och handdesinfektion i dessa tider. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Man skulle kunna säga att nätbutikerna levererar det de vanliga butikerna inte kan.se och köpapris.se.