Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Blåbär.

Blåbär e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

vape

E-juice är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att blossa tobakscigaretter. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Blåbär Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smaker av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Blåbär förväntas bli omtyckt eftersom den har en fin arom av Blåbär. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra aromer med ren och god smak expanderade vår köpare i UK stort.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

ecigg

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Essenser till sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast marknadsförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.