Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Smörkaramell med mint.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Caramint FillUp e-juice.se.

vape

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-juice eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

Denna Smörkaramell med mint Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-cigg. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och energidrycker.

Caramint smakar Mintiga smörkarameller. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Smaker för e-juice har vi tillverkat åt ett bolag i UK i många år redan. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.