Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Körsbär e-vätska till e-cigg

FillUp e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Körsbär.se.

e

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Körsbär smakar Körsbär med fruktig smak. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer av oss i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och god smak expanderade vår köpare i UK rejält.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar aromer till spritdrycker, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-juice är populära i Sverige.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.