Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Persika för e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Fruktig persika.se.

elcigg

E-juice är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att röka tobak tobak. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man gör e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Persika smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Det nya sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Fruktsmaker, godis-smak, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Nyplockad persika förväntas bli omtyckt eftersom den har en ädel arom av nyplockad persika. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst när nikotinet är helt rent.

vape

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läsk till kaffe.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. De saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.