Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Energidryck för e-cigg

Energy e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

gör

E-juice eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så önskar.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Inom Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Det nya sättet att lägga av med att tobaksröka är med e-ciggen. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Energidryck smakar Energy. Svensktillverkad kvalitet baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Våra flavours satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi också leverera.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

vape

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.