Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Lakritsrulle till e-cigg

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Lakritsrulle FillUp e-vätska.se.

vg

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att blossa tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-cigaretter för det funkar. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Åtskilliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smaker av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Lakritsrulle godis är hur Lakritsrulle smakar. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Våra flavours satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-juicen blir som bäst när nikotinet är totalt rent.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läsk till kaffe.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Bolaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som socker, är en aktuell vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.