Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med smak av Nyplockade hallon till e-cigaretter

Svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Nyplockade hallon lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

diy

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-juice. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Hallon förväntas bli populär då den har en god arom av Nyplockade mogna hallon. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Smaker för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan nu. Med hjälp av våra flavours med ren och smaklig smak expanderade vår kund i UK drastiskt.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i utbudet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till spritdrycker.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Dessa säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.