Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med arom av Cream Caramel för e-cigaretter

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Cream Caramel.se.

shake

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Gräddkola smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det senaste sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigg. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av frukter, nötter, choklad, olika sorters godis, mentol och örter är vanliga.

Toffee förväntas bli aktuell eftersom den har en ädel arom av Gräddkola och toffee, ungefär som en dumleklubba. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

bästa

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till likör.

Merparten av företagets produktion går på export. Bolaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära inom Sverige.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.