Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med arom av Svart mjuk lakritsstång till e-cigaretter

Svart mjuk lakritsstång e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-cigg

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Man gör e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Svart mjuk lakritsstång smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Inom Sverige heter systemet FillUp, bekant från hembryggda likörer.

E-ciggen är ett sätt att sluta röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Fruktsmaker, karamell-aromer, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Svart mjuk lakritsstång har en smak av svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaklig smak expanderade vår kund i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Tillverkare får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är helt rent.

ecigg

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kakor.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, kolsyrat mineralvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.